Tikras plovas kazane su aviena

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tikras plovas kazane su aviena
Tikras plovas kazane su aviena
Tikras plovas kazane su aviena
Tikras plovas kazane su aviena
Tikras plovas kazane su aviena
Autorius apie receptą: Tikras plovas, ruošiamas kazane. Labai skanus, birus, kvapnus, ruošiamas su aviena - labai puiki idėja sotiems pietums. Tikras plovas, ruošiamas kazane. Labai skanus, birus, kvapnus, ruošiamas su aviena - labai puiki idėja sotiems pietums. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai avienos
1 kilogramas basmati ryžių
1 kilogramas geltonosios morkos
1 kilogramas morkų
300 gramų svogūnų
1 sauja avinžirnių
1 sauja razinų
2 galvos česnako
3 vienetai aitriųjų pipirų
3 vienetai cidonija
30 gramų raugerškio
30 gramų druskos
30 gramų plovo prieskonių mišinio
1 žiupsnelis malto kumino
pagal poreikį saulėgrąžų aliejaus
pagal poreikį medvilnės aliejus
pagal poreikį linų sėmėnų aliejaus
pagal poreikį vandens (verdančio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į kazaną pilame aliejų ir įkaitiname iki balto dūmo.
2.
Įkaitus, beriame stambiai supjaustytos avienos gabalėlius. Apkepame mėsą 10 minučių ir beriame smulkintus svogūnus.
3.
Į kazaną dedame prieskonius, įpilame šiek tiek vandens.
4.
Viskam pasitroškinus, beriame druską. Gerai išmaišome ir pradedame sluoksniuoti: dedame morkas, kuminą, česnakus, avinžirnius, raugerškio uogas. Viską uždengiame čili pipirais ir cidonijomis. Įpilame vandens ir troškiname 25 minutes.
5.
Laikui praėjus, beriame saują razinų ir dedame ryžius, įpilame vandens iki jų lygio.
6.
Paliekame troškintis 25 minutes. Skanaus!
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aurelijus
2022-01-23 19:23
Atrodo labai geras receptas, kas jusu erienos tiekejas pasidalinkite prasau? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital