"The New York Times" slyvų pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
"The New York Times" slyvų pyragas
"The New York Times" slyvų pyragas
"The New York Times" slyvų pyragas
"The New York Times" slyvų pyragas
"The New York Times" slyvų pyragas
Autorius apie receptą: Jau vien ką reiškia skambus šio pyrago pavadinimas. Juk negali pyragas būti prastas, jeigu buvo daug kartų paskelbtas "The New York Times". Šį pyragą buvau kepusi prieš daugelį Jau vien ką reiškia skambus šio pyrago pavadinimas. Juk negali pyragas būti prastas, jeigu buvo daug kartų paskelbtas "The New York Times". Šį pyragą buvau kepusi prieš daugelį metų ir visai buvau apie jį pamiršusi. Bet kai namuose užsibuvo indelis nelabai išvaizdžių slyvų, supratau, kad turiu kepti pyragą. Skanus, kvapnus, su malonia rūgštele pyragas. Užtruksite gaminant apie 10 min + 40 min, kol pyragas keps. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
160 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
115 gramų sviesto (kambario temperatūros)
160 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
10 vienetų slyvų
2 šaukštai citrinų sulčių (galima mažiau)
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis malto cinamono
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Slyvas nuplauname, perpjauname perpus ir išimame kauliukus. Pabarstome cinamonu, cukrumi ir apšlakstome citrinų sultimis.
2.
Tešlai iki purumo išsukame sviestą su cukrumi. Po 1 įmušame kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Įsijojame miltus su kepimo milteliais ir druska. Išmaišome.
3.
22 cm skersmens kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Sukrečiame tešlą. Ant viršaus išdėliojame slyvas.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital