Tešlos vyturėliai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Tešlos vyturėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg miltų
30 g mielių
130 g sviesto
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės pieno
2 kiaušiniai
1 sauja razinų
Druskos (truputį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš produktų (išskyrus razinas ir vieną kiaušinį) užmaišyti tešlą ir palikti šiltai kilti. Po to suformuoti iš jos storą virvę, supjaustyti 100 g gabaliukais. Iš kiekvieno gabaliuko padaryti virvę, surišti mazgą, nulipdyti paukščiuko galvutę, iš razinų gabaliukų įdėti akis, gaminį šiek tiek priploti, kitame mazgo gale padaryti įpjovimus – plunksnas. Patepti išplaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital