Tešloje kepti grybai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Tešloje kepti grybai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g marinuotų grybų kepuraičių
aliejus
petražolės
1 stiklinė miltų
1 stiklinė alaus
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, alaus, druskos ir kelių šaukštų aliejaus išplakti skystą tešlą.
Joje mirkyti grybų kepuraites ir kepti aliejuje, kol gražiai paraus iš visų pusių.
Į stalą kepuraites tiekti atšaldytas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital