Tešloje kepta žuvies filė

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 87)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 87)
Tešloje kepta žuvies filė
Autorius apie receptą: Labai skani žuvis tešloje, taip kaip kepdavo mano mama. Tešlai vietoje pieno galima naudoti ir vandenį, bet su pienu man skaniau. Arba dar galima pieną pakeisti alumi, jis priduoda Labai skani žuvis tešloje, taip kaip kepdavo mano mama. Tešlai vietoje pieno galima naudoti ir vandenį, bet su pienu man skaniau. Arba dar galima pieną pakeisti alumi, jis priduoda labai gero skonio. Kai kepu Kūčioms, kiaušinio į tešlą nededu, o vietoje pieno naudoju vandenį, bet tada į tešlą įberiu truputį prieskonių, įpilu porą šaukštų aliejaus ir įdedu šaukštelį kepimo miltelių, kad tešla būtų tokia minkštesnė, puresnė. (...daugiau) Asta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas lydekos
0.5 litro pieno
1 vienetas kiaušinių
200 gramų miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių žuviai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lydekos filė įtrinkite prieskoniais žuviai. Jeigu prieskoniai be druskos, pabarstykite žuvį dar ir trupučiu druskytės. Supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
2.
Tešlai išplakite kiaušinį. Į plakinį supilkite pieną, žiupsnelį druskos ir išmaišykite. Berkite miltus ir maišykite. Tešla turi būti vientisa, be gumuliukų, tirštumo daugmaž kaip kepant mažus blynelius. Jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar miltų, o jeigu tirštesnė - įpilkite dar šiek tiek pieno.
3.
Lydekos filė mirkykite tešloje ir dėkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus. Apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuką iš abiejų pusių po 1,5 - 2 minutes.
4.
Kai išimsite žuvį iš keptuvės, sudėkite žuvies gabaliukus ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius. Skanaus!
AUTORIUS: Asta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Kamilė
2021-08-27 21:09
Idealus receptas, valgiau apsilaižydama pirštus, tik, kad aš neturėjau prieskonių. ATSAKYTI
Laura
2019-12-23 17:36
O jeigu neturiu žuvies prieskonių, ar galima marinuoti tiesiog su druska ir pipirais arba vegeta? ATSAKYTI
Inga
2019-12-23 17:42
Dėkit kokius mėgstate, kokie jums prie žuvies tinka :) ATSAKYTI
mrs as
2019-01-06 21:01
tesla tai tokia pati gavos kaip ir autores sito recepto ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital