Taupus šokoladinis pyragas be kiaušinių ir sviesto

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Taupus šokoladinis pyragas be kiaušinių ir sviesto
Autorius apie receptą: Paprastas ir labai skanus. Receptas 24 cm torto formai. Paprastas ir labai skanus. Receptas 24 cm torto formai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 mililitrų vandens (šilto)
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus
40 gramų aliejaus (be kvapo)
40 gramų kakavos
1 šaukštas acto 9%
1 šaukštelis sodos
pagal skonį vanilės
Glajui:
100 gramų juodojo šokolado
50 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį pilti vandenį, berti cukrų, vanilę, kakavą ir maišyti iki kol cukrus ištirps. Tuomet pilti aliejų, įsijoti miltus su soda ir gerai išmaišyti. Pilti actą ir gerai permaišyti.
2.
Į kepimo formą (naudojau 24 cm skersmens) įtiesti kepimo popierių, supilti paruoštą tešlą.
3.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minutes. Svarbu neperkepti.
4.
Iškepusį pyragą subadyti mediniu smeigtuku.
5.
Glajui į puodą pilti pieną, pašildyti, sudėti šokoladą ir maišyti iki tol kol ištirps ir masė taps vientisa.
6.
Paruoštu glajumi apipilti pyragą ir palikti iki kol visiškai atvės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital