Taupūs perliniai kotletai su pievagrybiais

AUTORIUS:
Kamilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Perlinių kruopų kotletai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, taupūs ir tiesiog puikūs perlinių kruopų kotletai! Papildomai tinka dėti špinatų, kitų žalumynų. Skanu ir kaip vegetariška vakarienė, ir kaip garnyras prie Labai skanūs, taupūs ir tiesiog puikūs perlinių kruopų kotletai! Papildomai tinka dėti špinatų, kitų žalumynų. Skanu ir kaip vegetariška vakarienė, ir kaip garnyras prie žuvies ar mėsos. (...daugiau) Kamilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų perlinių kruopų (virtų)
2 vienetai morkų
10 vienetų pievagrybių
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai miltų
4 šaukštai grietinės
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Česnaką, svogūną, pievagrybius kuo smulkiau supjaustyti. Morkas ir sūrį sutarkuoti, geriau smulkiau, bet galima ir burokine tarka.
2.
Kartu sudėti visus likusius produktus ir išmaišyti. Jei masė pernelyg drėgna, berti dar truputį miltų, jei per sausa - daugiau grietinės.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti kepsnelius, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 25 minutes, kol apskrus. Galima kepti ir keptuvėje įkaitintame aliejuje. Skanaus!
AUTORIUS: Kamilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital