Taupus manų pyragas su kefyru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Taupus manų pyragas su kefyru
Taupus manų pyragas su kefyru
Taupus manų pyragas su kefyru
Autorius apie receptą: Šią savaitę skonių kelionės lankėsi Estijoje. Estų virtuvė tokia paprasta, kad produktų nereikia eiti į parduotuvę, nes viską rasite savo namuose. Aš gaminau šį Šią savaitę skonių kelionės lankėsi Estijoje. Estų virtuvė tokia paprasta, kad produktų nereikia eiti į parduotuvę, nes viską rasite savo namuose. Aš gaminau šį apkepą/pyragą, nes viliojo išbandyti labai. Na ir koks tas skonis galėtų būti tokio apkepo? Žinokite - nenuvylė. Puikus patiekalas pusryčiams. Paprastas ir skanus, o jei dar pasitelktumėte fantaziją-kaskart vis kitoks. Galite dėti uogas, riešutus, smulkintus vaisius, o kartais ir cukatų. O galite tiesiog paprastą variantą be nieko. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
210 gramų manų kruopų (geriausia smulkių Semolina, apytikriai)
125 mililitrai kefyro (arba pasukų)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
40 gramų razinų
1 vienetas citrinų
2 šaukštai kvietinių miltų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį džiūvėsėlių (arba manų kruopų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įberti manus, užpilti kefyrą ir palikti 30 - 40 minučių iki kol išbrinks.
2.
Sviestą ištirpinti.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinį, įberti cukrų, sudėti manus, supilti sviestą, suberti razinas ir išmaišyti. Tuomet suberti miltus su kepimo milteliais, druską ir dar kartą gerai permaišyti.
4.
Citriną perpjauti pusiau, į paruoštą masę įspausti citrinos sulčių, įtarkuoti citrinos žievelės ir dar kartą permaišyti.
5.
Kepimo indą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais, supilti tešlą ir kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40 - 45 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kristė
2022-07-26 09:48
Kepinys tikrai skanus, kas nemėgsta saldžiai, tikrai rekomenduoju mažinti cukraus kiekį. Ir esminis momentas, nurodyta, kad patiekalą sudaro 10 porcijų, geriausiu atveju tai bus 3 porcijos ( jei vienas iš valgytojų mažas vaikas). ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital