Sotus kopūstų pyragas be mėsos

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Kopūstų pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jeigu norisi gardžiai paįvairinti savo pietų ar vakarienės meniu, siūlau išsikepti šį skanutėlį pyragą. Nereikia nei daugybės pastangų, nei didelių išlaidų. Gali Jeigu norisi gardžiai paįvairinti savo pietų ar vakarienės meniu, siūlau išsikepti šį skanutėlį pyragą. Nereikia nei daugybės pastangų, nei didelių išlaidų. Gali būti ir puikus pagrindinis patiekalas, ir garnyras. Beje, jeigu norite kiek lengvesnio šio apkepo varianto, sūrį galite maišyti perpus su grūdėta varške (nusunkta nuo skysčio) arba vietoje viso sūrio naudoti grūdėtą varškę, nors man skaniau, kai maišau perpus sūrį ir varškę. (...daugiau) Virginija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų kopūstų
5 vienetai kiaušinių
300 gramų fermentinio sūrio
200 gramų miltų
5 šaukštai grietinės
50 mililitrų pieno
1 vienetas svogūnų
1 pundelis svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstus sutarkuokite stambia tarka ar supjaustykite plonomis juostelėmis.
2.
Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
3.
Kiaušinius išplakti su pienu ir miltais.
4.
Kopūstus išmaišyti su kiaušiniais, grietine, kepintu svogūnų, smulkintais svogūnų laiškais, prieskoniais ir tarkuotu sūriu (saujelę sūrio pasilikti).
5.
Kopūstų masę sudėti į kepimo indą, pateptą riebalais. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45- 50 minučių. Prieš kepimo pabaigą pabarstyti likusiu sūriu. Prieš pjaustant palikti truputį atvėsti.
AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Rita
2019-10-26 04:58
Oi, laaabai atsiprašau, miltai yra yra, bet va, grietinė nepaminėta eigoje. Gal su grietine pyragą valgyti reikia? :) :) ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2019-10-29 09:34
Ačiū Jums, Rita, už pastebėjimą, klaidelę pataisėme :) ATSAKYTI
Rita
2019-10-26 04:49
Labas, kur grietinę dėti? Darbo eigoje nepaminėjote. Ir kažkaip keista, nejaugi miltų nereikia? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital