Taupus kopūstų apkepas su sūriu (be kvietinių miltų)

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kopūstų apkepas be miltų
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Taupus, nesudėtingai paruošiamas ir lanai skanus kopūstų apkepas. Papildomai galima dėti morkų ar kitų mėgstamų daržovių. Taupus, nesudėtingai paruošiamas ir lanai skanus kopūstų apkepas. Papildomai galima dėti morkų ar kitų mėgstamų daržovių. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kopūstų
1 litras pieno
200 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
100 gramų avižinių dribsnių
1 vienetas svogūnų
1 pundelis svogūnų laiškų
20 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis ir virti piene apie 30 minučių, tada nusunkti nuo skysčio.
2.
Svieste apkepinti smulkintą svogūną ir česnaką.
3.
Į apvirtus kopūstus suberti avižinius dribsnius ir išmaišyti. Palikti pravėsti.
4.
Į kopūstų masę įmušti kiaušinius, sudėti kepintą svogūną ir smulkintus svogūnų laiškus, pagardinti prieskoniais. Viską išmaišyti ir sudėti į kepimo formą. Pabarstyti sūriu.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol apskrus sūris.
6.
Prieš pjaustant leisti šiek tiek pravėsti. Skanaus!
AUTORIUS: Ingrida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ilona
2018-11-05 23:28
Sveiki, noriu paklausti, o pieną, kur virė kopūstai reikia palikti? Ačiū ATSAKYTI
Diana
2018-11-07 16:23
Ne, reikėtų nusunkti, nes gali būti per daug skysčio kitaip ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital