Taupus burokėlių apkepas su malta mėsa

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Burokėlių apkepas su mėsa
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Mūsų šeimoje šis apkepas dažniausiai kepamas darbo savaitės pabaigoje, kai lieka įvairiausių likučių ir nebesinori jų valgyti taip, kaip buvo paruošti. Čia galima Mūsų šeimoje šis apkepas dažniausiai kepamas darbo savaitės pabaigoje, kai lieka įvairiausių likučių ir nebesinori jų valgyti taip, kaip buvo paruošti. Čia galima improvizuoti ir pasitelkit ir kitokius ingredientus ar jau esamų kiekius, pritaikant pagal savo skonį. Jei mėsos nevalgote, ją galima pakeisti virtais grikiais. (...daugiau) Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių (virtų)
3 vienetai burokėlių (virtų, tarkuotų)
300 gramų mėsos (maltos)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštelis sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkintą svogūną apkepinti svieste. Jei naudojate neparuoštą maltą mėsą, ją apkepinti kartu su svogūnu, prieskoniais ir išmaišyti su pomidorų padažu. Galima naudoti ir jau kepintą, pvz., aš kartais naudoju maltos mėsos padažo likučius nuo lazanijos.
2.
Formoje sumaišyti tarkuotus burokėlius su kepinta malta mėsa ir kubeliais pjaustytomis bulvėmis.
3.
Formą pridengti folija ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital