Taupūs bulviniai keksiukai su rūkytu kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Bulvių keksiukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sotūs keksiukai, kurie puikiai tiks ir kaip ypatingas garnyras, ir kaip pagrindinis patiekalas. Skanaujame su grietine, spirgučių ar pievagrybių padažu. Sotūs keksiukai, kurie puikiai tiks ir kaip ypatingas garnyras, ir kaip pagrindinis patiekalas. Skanaujame su grietine, spirgučių ar pievagrybių padažu. Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
150 gramų rūkyto kumpio (nebūtina)
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
1 saujelė krapų (ar kitų žalumynų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia tarka. Nupilti skystį, bet labai smargiai nuspausti nereikia.
2.
Bulves pagardinti druska ir pipirais, įmušti kiaušinį, berti miltus ir gerai išmaišyti. Įtarkuoti kumpį ir sūrį. Pagardinti žalumynais.
3.
Bulvių masę dėti į keksiukų formeles ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.
AUTORIUS: Ugnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
S
2018-02-13 13:16
Tai smulkia tarka ar kokia? Nes nuotraukoje tai ne smulkia sutarkuota ATSAKYTI
Ugnė
2018-02-14 14:26
Tikrai smulkia tarka, ne burokine, bet ir ne tokia trintuve, kur apvalios su dantukais būna skylutės :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital