Tartum pica

AUTORIUS:
Akvilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tartum pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 šaukštai miltų
1 kiaušinis
1 dešrelė
gabaliukas kumpio arba kitokios rūkytos mėsos
2 šaukšteliai tarkuoto fermentinio sūrio
1 pomidoras (Pomidorai)
svogūnų laiškų
petražolių lapelių
prieskoninių žolių
aliejaus
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kiaušinius išplakti su miltais, kad tešla būtų kaip lietiniams (jeigu tešla tirštoka, įpilti virinto vandens), įdėti kubeliais supjaustytą dešrelę, rūkytą mėsą, sukapotus svogūnų laiškus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Išpilti tešlą ant pakaitinto aliejaus, apkepti vieną ir kitą pusę.
Dėti griežinėliais supjaustytus pomidorus, pabarstyti sūriu, žolėmis ir uždengti.
Kepti ant mažos ugnies, kol sūris ištirps.
Išimti ant lėkštės, pabarstyti petražolių lapeliais, galima užpilti pomidorų padažu.
Valgyti karštą.
AUTORIUS: Akvilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital