Tartaletės su maskarpone ir uogomis (be miltų)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tartaletės su maskarpone ir uogomis (be miltų)
Autorius apie receptą: Pyragaičiai su maskarpone ir Jūsų mėgstamomis uogomis. Pyragaičiai su maskarpone ir Jūsų mėgstamomis uogomis. Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
80 gramų ryžių miltų
85 gramai sviesto
60 gramų migdolų miltų
45 gramai avižinių miltų
12 gramų bulvių krakmolo
40 gramų cukraus
1/4 šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus (formelėms patepti )
Įdarui:
200 gramų maskarponės sūrio
1 vienetas kiaušinių
2 saujos uogų
30 gramų cukraus
2 šaukštai citrinos žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai visus miltus sumaišome su krakmolu, druska ir cukrumi.
2.
Sviestą ištirpiname, pilame į miltų mišinį ir rankomis maišome, kol masė taps panaši į drėgną smėlį.
3.
Tartalečių formas ištepame aliejumi. Dedame trupinius ir rankomis formuojame pagrindą. Lengviausia pirmiausiai padaryti dugną, o vėliau kraštelius. Formeles dedame į šaldytuvą, kol paruošime įdarą.
4.
Įdarui į maskarponės masę įmušame kiaušinį, suberiame cukrų, tarkuotą citrinos žievelę ir plakame elektriniu plakikliu kelias minutes.
5.
Kremą sudedame į formeles, apibarstome uogomis.
6.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai pageltonuos. Paliekame atvėsti ir tik tuomet išimame iš formelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital