Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
100 gramų | fetos sūrio | |
2 vienetai | pomidorų | |
1 vienetas | aitriosios paprikos | |
240 gramų | tortilijos su morkomis (naudojome Santa Maria) | |
pagal skonį | aitriųjų paprikų majonezas (naudojome Santa Maria) | |
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus | |
pagal skonį | kalendros (šviežios) | |
Įdarui: | ||
400 gramų | vištienos filė | |
100 gramų | juodų pupelių | |
100 gramų | kreminio sūrio | |
100 gramų | sūrio (tarkuoto) | |
2 šaukštai | tako prieskonių mišinys (naudojome Santa Maria su aitriosiomis paprikomis) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | aitriųjų paprikų padažo (aštraus, naudojome Santa Maria) | |
Padažui: | ||
2 vienetai | avokadų | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštas | graikiško jogurto | |
pagal skonį | kalendros (šviežios) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų |