Tako su traškiais žiediniais kopūstais ir pupelių salsa

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tako su traškiais žiediniais kopūstais ir pupelių salsa
Autorius apie receptą: Vegetariškas tako patiekalas su daugybe įdomių tekstūrų ir skonių! Vegetariškas tako patiekalas su daugybe įdomių tekstūrų ir skonių! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 galva žiedinių kopūstų
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" su kukurūzų miltais)
200 gramų raudongūžių kopūstų
50 gramų prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" traškiai vištienai)
1 sauja kalendros
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 šaukštas vandens
0.5 šaukštelio akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
Garnyrui:
230 gramų salsa padažo (naudojome "Santa Maria")
100 mililitrų konservuotų juodųjų pupelių
0.5 vieneto raudonosios paprikos
0.5 vieneto svogūnų
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių.
2.
Padalinkite žiedinį kopūstą į mažesnius žiedynus.
3.
Sudėkite žiedynus į dubenį ir supilkite „Crispy chicken“ prieskonių mišinį, 2 šaukštus aliejaus ir 1 šaukštą vandens. Viską gerai sumaišykite.
4.
Išskleiskite žiedinius kopūstus ant kepimo skardos ir supilkite likusį prieskonių mišinį, kuris neprilipo prie žiedinių kopūstų.
5.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 minučių, kol žiediniai kopūstai įgaus gražią spalvą ir šiek tiek suminkštės.
6.
Tuo tarpu smulkiai supjaustykite raudonąjį kopūstą. Sudėkite pjaustytus kopūstus į dubenį, išspauskite žaliosios citrinos sulčių ir užberkite druskos. Gerai sumaišykite.
7.
Supjaustykite kalendras ir sudėkite į dubenį.
8.
Pašildykite tortilijas ir užpildykite jas raudonaisiais kopūstais ir skrudintais žiediniais kopūstais. Ant viršaus uždėkite pupelių salsos, salotų, sūrio ir kalendrų.
9.
Pupelių salsai supjaustykite papriką kubeliais (apie 5 x 5 mm).
10.
Smulkiai supjaustykite svogūną.
11.
Į dubenį sudėkite paprikas ir svogūnus, supilkite 1 indelį „Chunky Salsa“ padažo, bei vieną puodelį juodųjų pupelių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital