Takai su Portobello grybais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Takai su Portobello grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" mažas)
6 vienetai portabello grybų
150 gramų fetos sūrio
1 vienetas avokadų
75 gramai marinatas (naudojome "Santa Maria" česnakinį)
1 pundelis kalendros
pagal poreikį barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria" su skrudintais česnakais)
pagal poreikį svogūnų (naudojome marinuotus)
pagal poreikį kopūstų (naudojome salotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nupjaukite grybų kotelius, o galvutes apie 1 valandą palaikykite marinate.
2.
Paruoškite kepsninę taip, kad kaitra būtų didelė ir tiesioginė (apie 250 °C).
3.
Grybus kepkite kepsninėje apie 10 minučių arba kol jie gražiai apskrus.
4.
Kol grybai kepa, paruoškite priedus.
5.
Iškeptus grybus supjaustykite griežinėliais ir patiekite šiltose tortilijose kartu su smulkintomis kalendromis, avokadais, BBQ padažu ir smulkintu fetos sūriu. Garnyrui puikiai tiks marinuoti rausvieji svogūnai ir raudonųjų kopūstų salotos.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital