Greti tacos su jautiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tacos su jautiena
Tacos su jautiena
Tacos su jautiena
Autorius apie receptą: Tai itin greitai ir paprastai paruošiamas užkandis - vakarienė, prie kurios virtuvėje užtrunkama visai nedaug laiko. Svarbiausia, kad takams galima rinktis mėgstamiausią Tai itin greitai ir paprastai paruošiamas užkandis - vakarienė, prie kurios virtuvėje užtrunkama visai nedaug laiko. Svarbiausia, kad takams galima rinktis mėgstamiausią mėsą, tiek maltą, tiek susmulkintą, tiek virtą ar troškintą. Taip pat jiems pagardinti tinka įvairiausios daržovės ir padažai. Svarbiausia nepamiršti nusipirkti tortilijų, o visa kita yra lengvai ir greitai paruošiama. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos (kuo smulkiau sukapotos)
0.5 vieneto svogūnų (mažo)
1.5 šaukšto sviesto
1 šaukštas saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštelis česnako miltelių
2/3 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
Patiekiant:
10 vienetų tortilijų (kukurūzų miltų, mažų)
2 saujos kalendros (šviežios, smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną nulupame, supjaustome plonomis riekelėmis.
2.
Keptuvėje ant vidutinės aukštesnės ugnies įkaitiname 1 valg. š. saulėgrąžų aliejaus su 1,5 valg. š. sviesto. Sudedame jautieną, svogūną, apibarstome prieskoniais ir druska pagal skonį. Kepiname jautieną tol, kol visi gabalėliai gražiai apskrunda ir išgaruoja visas skystis, vis pamaišome.
3.
Tortilijas pavilgome į aliejų, kuriame kepė jautiena ir pašildome sausoje keptuvėje iš abiejų pusių (galite pašildyti ir mikrobangėje). Pašildytas tortilijas laikome uždengtas virtuviniu rankšluosčiu, kad neatšaltų.
4.
Ant kiekvienos tortilijos uždedame jautienos, užbarstome kalendra, pagardiname mėgstamu padažu (aš naudojau meksikietišką pomidorų padažą). Patiekiame su avokado ir citrinos skiltelėmis.
Patarimai:
Labai svarbu, kad jautiena būtų supjaustyta itin smulkiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital