Tailandietiški salotų suktinukai su jautiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tailandietiški salotų suktinukai su jautiena
Tailandietiški salotų suktinukai su jautiena
Tailandietiški salotų suktinukai su jautiena
Tailandietiški salotų suktinukai su jautiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas jautienos sprandinės (naudojome “Feel the Beef” kepsnį)
6 lapai salotų
3 lapai raudongūžių kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas agurkų
pagal skonį sezamo sėklų
pagal skonį svogūnų laiškų
Padažui:
4 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas cukraus (arba medaus)
1 šaukštas skrudintų sezamų aliejaus
1 šaukštas padažo (naudojome Sweet Chilli)
1 šaukštas citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
2.
Jautienos sprandinę supjaustome juostelėmis.
3.
Salotų lapus nuplauname ir nusausiname.
4.
Kopūstą, morką ir agurką supjaustome šiaudeliais ir sumaišome su puse padažo.
5.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame jautienos juosteles ir maišydami kepame apie 5 minutes. Kai mėsa iškepa, pilame pusę padažo ir išmaišome, kad visi mėsos gabalėliai tolygiai pasidengtų.
6.
Į kiekvieną salotos lapą dedame su padažu sumaišytų salotų ir jautienos juostelių.
7.
Pabarstome sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital