Tailandietiški ryžių makaronai su traškiomis daržovėmis

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tailandietiški ryžių makaronai su traškiomis daržovėmis
Autorius apie receptą: Šis patiekalas su ryžių makaronais labai nesudėtingai ir greitai paruošiamas - makaronų net nereikia virti, pakanka pamirkyti ir jie puikiai sugeria kartu gaminamų daržovių ir Šis patiekalas su ryžių makaronais labai nesudėtingai ir greitai paruošiamas - makaronų net nereikia virti, pakanka pamirkyti ir jie puikiai sugeria kartu gaminamų daržovių ir padažo skonį. Dėl trumpo kepimo aukštoje temperatūroje, daržovės išlieka traškios ir sultingos. Ryžių makaronuose nėra glitimo, todėl tai puikus ir gardus produktas gliutenui alergiškiems žmonėms. Ryžių makaronus galima keisti įprastais makaronais, tik juos reikėtų išvirti, prieš sumaišant su kepintomis daržovėmis. (...daugiau) Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis ryžių makaronų
1 vienetas morkų
1 vienetas cukinijų (jaunų)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
0.5 vieneto žaliosios paprikos
0.5 vieneto raudonosios paprikos
1/4 vieneto žaliųjų citrinų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai žemės riešutų aliejaus
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 šaukštas sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Gilioje keptuvėje labai gerai įkaitinti žemės riešutų aliejų ir suberti šiaudeliais pjaustytas paprikas, morką, cukiniją ir smulkintą česnaką.
2.
Įpilti sojų padažo ir šaukštelį rudojo cukraus. Daržoves kepti trumpai - ne ilgiau nei 2-3 min.
3.
Sudėti makaronus į verdantį vandenį ir, puodą nukėlus nuo kaitros, palikti makaronus 3 minutėms vandenyje (per tą laiką apkepamos daržovės). Po to nusunkti ir sudėti makaronus į jau apkepintas daržoves.
4.
Viską sumaišyti ir iš karto patiekti su petražolės šakele ir žaliosios citrinos gabalėliu.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
J
2019-04-07 16:09
Beskonis patiekalas ATSAKYTI
Ilona
2019-04-08 09:40
Na, jei jums skonio stiprumui mažai česnako, sojos padažo, cukraus, aliejaus, visuomet galima įdėti daugiau :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital