Tailandietiška sriuba su vištiena ir krevetėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Tailandietiška sriuba su vištiena ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Aitri ir gardi sriuba, kvepianti Azijos virtuve. Ją paruošti visai paprasta, ilgai neužtrunka. Kad būtų patogiau valgyti, rinkitės nuluptas krevetes. Dalį prieskonių galima Aitri ir gardi sriuba, kvepianti Azijos virtuve. Ją paruošti visai paprasta, ilgai neužtrunka. Kad būtų patogiau valgyti, rinkitės nuluptas krevetes. Dalį prieskonių galima pakeisti pirktine Tom Yum pasta, o jeigu mėgstate labai aitriai, galite naudoti ir visus prieskonius, ir pastą. (...daugiau) Valerija, The Tasty Angle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kokosų pieno
300 gramų vištienos filė (arba šlaunelių mėsos)
150 gramų krevečių (naudoju nuluptas, tik su uodegėlėmis)
6 vienetai pievagrybių
1 vienetas žaliųjų citrinų
0.5 vieneto svogūnų
50 gramų sviesto (arba aliejaus)
1 vienetas aitriosios paprikos (ar žiupsnio maltos)
3 šaukštai žuvies padažo
1 centimetras imbiero (ar daugiau, pagal skonį)
1 vienetas sultinio kubelių (ar buljonetės, nebūtina)
2 skiltelės česnako
šiek tiek kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies padažą, aitrųjį pipirą ir imbierą galima pakeisti Tom Yum pastos pakeliu, skirtu 4 porcijoms sriubos.
2.
Puode įkaitinti aliejų ar ištirpinti sviestą. Svogūną, česnaką ir imbierą susmulkinti ir apkepinti. Sudėti smulkintus pievagrybius ir supilti žuvies padažą, kelias minutes patroškinti. Sudėti smulkintą vištieną, trumpai apkepinti.
3.
Dėti buljonetę, užpilti 1-1.5 litro vandens ir kokosų pienu. Žaliąją citrintą perpjauti į 4 dalis, įspausti sultis. Sriubą kaitinti, kol užvirs.
4.
Dėti smulkintą čili ir krevetes. Virti dar 3 - 5 minutes. Patiekiant dėti kalendros.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gitana
2020-01-22 11:11
Kokį naudojote žuvies padažą? ATSAKYTI
Valerija
2020-01-23 09:09
Nepamenu tikslaus gamintojo, bet puikiai tiks bet kuris iš didesnėse parduotuvėse, Azijos skyreliuose esančių :) Jis taip ir vadinamas "Žuvies padažas" arba angliškai "Fish sause". Jis dažniausiai gaminamas iš fermentuotos žuvies, pvz., ančiuvių, Azijos virtuvės patiekalams suteikia ypatingo skonio :) Jei parduotuvėje tokio nerastumėte, rekomenduočiau dėti bent šaukštą sojos padažo, jo skonis, žinoma, kitoks, bet suteiks rytietiškumo sriubai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital