Tailandietiška jautiena su daržovėmis ir anakardžių riešutais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tailandietiška jautiena su daržovėmis ir anakardžių riešutais
Autorius apie receptą: Maloniai saldžiarūgščiai skoniai persipina su kvapniu kariu, traškios morkytės ir kopūstai, riešutai ir gardžioji jautiena! Beje, jautienos visai nebūtina ilgai kepti, kad Maloniai saldžiarūgščiai skoniai persipina su kvapniu kariu, traškios morkytės ir kopūstai, riešutai ir gardžioji jautiena! Beje, jautienos visai nebūtina ilgai kepti, kad ją paruoštumėte itin skaniai - šis patiekalas yra puikus to įrodymas! (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos išpjovos
1 pakelis kiaušininių makaronų (naudojome "Santa Maria" Egg Noodles)
200 gramų anakardžių riešutų
100 gramų kopūstų
100 gramų žaliųjų pupelių
2 vienetai rausvųjų svogūnų (ar 0.5 vnt paprikos)
1 vienetas morkų
1 pakelis saldžiarūgščio padažo (naudojome "Santa Maria" Asian Wok Sweet & Sour)
1 šaukštas raudonosios kario pastos (naudojome "Santa Maria" Curry paste red)
4 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite makaronus pagal pakuotės nurydomus. Tuomet atvėsinkite juos šaltame vandenyje ir padėkite į šalį.
2.
Kopūstą supjaustykite kuo siauresniais ruoželiais. Svogūną smulkiai sukapokite. Morką nuskuskite ir supjaustyktie plonais šiaudeliais. Jautieną supjaustykite siauromis juostelėmis. Jei vietoje pupelių naudosite papriką, ją išvalykite nuo sėklų ir supjaustykite siauromsi juostelėmis.
3.
Paskrudinkite anakardžių riešutus sausoje keptuvėje.
4.
Pakepkite mėsą aliejuje aukštoje temperatūroje, kol ji gražiai apkeps, tada sudėkite daržoves.
5.
Pakepinkite maišydami maždaug 2–3 minutes, kol mėsa iškeps, o daržovės sušils.
6.
Supilkite WOK padažą ir įmaišykite anakardžių riešutus.
7.
Pakepkite makaronus karštoje keptuvėje su kario pasta, sumaišykite ir patiekite makaronus lėkštėje kartu su mėsa ir daržovėmis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital