Taco vištiena su ryžiais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Taco vištiena su ryžiais
Autorius apie receptą: Paragaukite Tex Mex skonių pilno vištienos ir ryžių apkepo. Vištiena marinuota su naujuoju Takų prieskonių mišiniu su aitriosiomis paprikomis, o ant viršaus užbarstyti Paragaukite Tex Mex skonių pilno vištienos ir ryžių apkepo. Vištiena marinuota su naujuoju Takų prieskonių mišiniu su aitriosiomis paprikomis, o ant viršaus užbarstyti saldžių aitriųjų paprikų skonio kukurūzų traškučiai, kurie patiekalui suteikia malonaus traškumo ir netikėtumo. Patiekale panaudoti rudieji ryžiai, kad būtų maistingiau, tačiau galima keisti ir paprastais baltais ryžiais. Puiki šeimos vakarienė, kai norisi iš mums puikiai pažįstamų produktų pagaminti kažką naujo. Receptas sukurtas bendradarbiaujant su maisto blogu „Ant medinės lentelės“. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
400 gramų konservuotų pomidorų
200 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
200 gramų rudųjų ryžių
100 gramų čederio sūrio
1 vienetas avokadų
1 vienetas saldžiosios paprikos
28 gramai kukurūzų traškučių (naudojome Santa Maria saldžių aitriųjų paprikų skonio)
28 gramai prieskonių mišinys su aitriosiomis paprikomis (naudojome Santa Maria)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį aitriosios paprikos (naudojome Santa Maria)
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
pagal poreikį kalendros (šviežių)
pagal poreikį jogurto, natūralaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išverdame ryžius. Neperverdame.
2.
Vištieną supjaustome kubeliais ir sumaišome su prieskonių mišiniu.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame kubeliais smulkintą svogūną ir papriką, kepiname maišydami kelias minutes. Įtarkuojame česnaką ir kepiname dar minutę.
4.
Į keptuvę dedame vištieną, iškepame.
5.
Į keptuvę beriame virtus ryžius, pupeles, smulkintus konservuotus pomidorus, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišome, uždengiame dangčiu ir ant mažos kaitros troškiname 10 min.
6.
Ant viršaus beriame traškučių ir pabarstome tarkuotu sūriu. Keptuvę perkeliame į 160 laipsnių orkaitę ir kepame apie 5 min, kol išsilydys sūris.
7.
Patiekiame su avokado juostelėmis, aitriosios paprikos griežinėliais, šviežia kalendra ir jogurtu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital