Taco keptuvėje - mėsos padažas takams, buritams, ryžiams

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Taco keptuvė
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Taco keptuvė
Taco keptuvė
Autorius apie receptą: Vos pusvalandis virtuvėje ir puikus patiekalas paruoštas - Meksikos virtuvės įkvėptas "taco keptuvėje". Toks mėsos padažas tinka dėti į tako geldeles, vynioti į tortilijas, Vos pusvalandis virtuvėje ir puikus patiekalas paruoštas - Meksikos virtuvės įkvėptas "taco keptuvėje". Toks mėsos padažas tinka dėti į tako geldeles, vynioti į tortilijas, valgyti su ryžiais. Galima paruošti daugiau iš anksto, o vėliau tiesiog pašildyti ir prieš pat valgant įvynioti į tortliją, kad ji išliktų standti ir neištęžtų. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos faršo
400 gramų konservuotų pomidorų (be odelių)
240 gramų konservuotų pupelių (grynos masės, 1 mažesnės skardinės)
1 vienetas paprikos (mažos)
1 vienetas svogūnų (mažo)
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio malto kumino
Patiekiant:
100 gramų fermentinio sūrio (nebūtina)
1 saujelė žalumynų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ant kiek aukštesnės nei vidutinė kaitros įkaitinti aliejų. Dėti jautienos faršą ir, vis pamaigant šaukštu ir pamaišant, kepti, kol mėsa paruduos ir bus iškepusi. Svarbu skirstyti mėsą kepant, kad nesukeptų į didelį gabalą. Jei turite daugiau laiko, mėsą kaitinkite tol, kol visas skystis nugaruos. Jei skubate, tiesiog nupilkite susidariusį skystį.
2.
Svogūną, papriką supjaustyti nedideliais kubeliais. Česnaką kuo smulkiau sukapoti. Sudėti į keptuvę su mėsa. Pakepinti porą minučių, pamaišant.
3.
Supilti konservuotus pomidorus, nukoštas pupeles, pagardinti prieskoniais. Patroškinti apie 10 minučių, kol nugaruos šiek tiek pomidorų skysčio.
4.
Sūrį sutarkuoti. Žalumynus smulkiai sukapoti.
5.
Patiekiant pabarstyti sūriu ir žalumynais.
LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital