T-bone steikai su namine salsa

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
T-bone steikai su namine salsa
T-bone steikai su namine salsa
T-bone steikai su namine salsa
T-bone steikai su namine salsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos kepsnio (naudojome 2 „Feel the Beef“ marmurinės jautienos T-Bone kepsnius)
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį žaliųjų citrinų
pagal skonį kalendros
1 vienetas jalapenų (arba aitriosios paprikos)
Padažui:
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse
1 vienetas žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
0.5 vieneto svogūnų
1 saujelė kalendros
0.5 vieneto jalapenų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas aitriųjų paprikų padažo
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio malto kumino
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į keptuvę pilame aliejaus. Kai keptuvė gerai įkaista, dedame kambario temperatūros kepsnius ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami.
2.
Iškepusius kepsnius perkeliame ant lentelės arba į lėkštę, pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame pailsėti kambario temperatūroje, kol paruošime salsą.
3.
Ruošiame salsą: į maisto smulkintuvą dedame visus salsos ingredientus ir sutriname iki vientisos masės.
4.
Kepsnius patiekiame su paruošta salsa, žaliosios citrinos ketvirčiais, šviežia kalendra.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital