Svogūnų žiedai traškioje tešloje

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Svogūnų žiedai traškioje tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


1 did. svogūnas
aliejus kepimui

Apvoliojimui:
1/3 st. kukurūzų miltų;
1 a.š. druskos
mėgstamų žolelių ar prieskonių

Tešlai:
0,5 st. kukurūzų miltų;
2 š. kvietinių miltų;
0,5 a.š. druskos;
3/4 st. vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:

Svogūną supjaustome žiedais. Sumaišome apvoliojimui skirtus produktus. Į kitą indą beriame tešlos produktus ir po truputį maišydami pilame vandenį, kol gausime blynų tirštumo masę. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Svogūno žiedą apvoliojame, tada dedame į tešlą, nuvarviname ir vėl apvoliojame. Kepame apie 1-2 min iš abiejų pusių arba gruzdintuvėje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Keri
2010-06-25 18:35
Na va as pabandziau ir su kukuruzu miltais ir su dziuveseliais. istriktuju man skaniau buvo su dziuveseliais. bet mano draugei su kukuruzu miltais xDD Tajgy manau cia skonio reikalas ATSAKYTI
Keri
2010-06-22 14:00
O jeigu vietoj kukuruzu miltu panaudociau dziuveselius? labai skirtusi skonis? ATSAKYTI
Erika
2010-03-20 20:59
Puikus receptas!!! paprasta ir labai skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital