Traškūs svogūnų žiedai tešloje

AUTORIUS:
Linas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Traškūs svogūnų žiedai tešloje
Autorius apie receptą: Traškūs, pikantiški ir labai skanūs vogūnų žiedai tešloje! Tešla ruošiama be kiaušinių ir pieno produktų, todėl šis skanėstas tiks ir veganams. Traškūs, pikantiški ir labai skanūs vogūnų žiedai tešloje! Tešla ruošiama be kiaušinių ir pieno produktų, todėl šis skanėstas tiks ir veganams. Linas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai svogūnų (didelių)
220 mililitrų gazuoto vandens (labai šalto)
100 gramų kvietinių miltų
40 gramų krakmolo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną nulupti ir supjaustyti maždaug 0.5 cm storio žiedais. Žiedus išskirstyti smulkesniais.
2.
Dubenyje sumaišyti miltus, krakmola, druską ir pipirus. Dalimis pilti vandenį ir išmaišyti iki vientisos, tirštos tešlos.
3.
Kiekvieną svogūno žiedą apvolioti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose, kad gerai jais apliptų. Pasiruoštus žiedus sudėti ant lėkštės.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejaus tiek, kad jo būtų maždaug 1 - 2 cm gylio.
5.
Į keptuvę dėti po kelis svogūnų žiedus ir kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
6.
Iškepusius dėti ant ranšluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
AUTORIUS: Linas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital