Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Įdarui: | ||
2 vienetai | svogūnų (supjaustytų pusžiedžiais) | |
6 riekės | šaltai rūkytos šoninės (pjaustytos 2,5 cm gabalėliais) | |
0.5 stiklinės | pieno | |
0.5 stiklinės | grietinėlės | |
140 gramų | puskiečio sūrio (naudojau Gruyère) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
1 vienetas | kiaušinių trynių (didelio) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus (arba sviesto) | |
2 vienetai | čiobrelių šakelių | |
1 žiupsnelis | muskato drožlės | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Tešlai: | ||
175 gramai | miltų (apytikriai + trupučio pabarstymui) | |
110 gramų | sviesto (šalto) | |
30 mililitrų | vandens (ledinio, apytikriai) | |
7 gramai | cukraus | |
2 gramai | druskos |