Svogūnų pyragas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Svogūnų pyragas
Svogūnų pyragas
Svogūnų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
125 g margarino
200 g grietinės
150 g miltų
Įdarui:
5 dideli svogūnai
200 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną išlydykite, supilkite grietinę ir suberkite miltus. Tešlą dėkite į šaldytuvą kol paruošite įdarą. Įdarui supjaustytus svogūnų kubelius patroškinkite su truputėliu margarino, kol svogūnai suminkštės. Stambiai sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su troškintais svogūnais. Margarinu išteptą skardą išklokite tešla, sudėkite įdarą ir kepkite apie 30 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
super
2015-01-11 23:43
Va tokius receptus užskaitau - ir atrodo skaniai, ir produktų visad šaldytuve atrasi (kartais jau besiprašančių sunaudot), nereik visokių nesąmonių papildomai pirkinėti, laiką gaišti ir pinigus leisti. Bus išbandyta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital