Svogūnų padažas prie mėsos

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Svogūnų padažas prie mėsos
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Puikaus skonio padažas, kuris gali būti naudojamas keliais būdais - juo tinka gardinti raudonos mėsos patiekalus bei šašlykus ir jį naudoti kaip glazūrą kepant. Mėsą Puikaus skonio padažas, kuris gali būti naudojamas keliais būdais - juo tinka gardinti raudonos mėsos patiekalus bei šašlykus ir jį naudoti kaip glazūrą kepant. Mėsą reikėtų aptepti šiuo padažu prieš kepant ir kepimo metu. Šis padažas buvo naudojamas gaminant jautienos ir daržovių suktinukus. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 mililitrų jautienos sultinio
50 gramų sviesto
50 mililitrų balzaminio acto
2 vienetai šalotinių svogūnų (arba 1 paprasto svogūno)
2 šaukštai rudojo cukraus (žr. patarimus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus supjaustyti labai smulkiai.
2.
Keptuvėje ištirpinti sviestą. Sudėti svogūnus ir maišant kepti iki svogūnai suminkštės ir šiek tiek karamelizuosis.
3.
Sudėti cukrų, kepinti, kol cukrus ištirps.
4.
Supilti balzaminį actą ir sultinį. Kaitinti, kol dalis skysčio sumažės ir padažas sutirštės.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .
Cukraus galite dėti ir šiek tiek mažiau, tačiau bent 1 šaukšto būtinai reikėtų, nes jis suteikia kepinamiems svogūnams nepalyginamai daugiau karameliško poskonio bei padeda padažui sutirštėti.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital