Šviežūs uogų ledai

AUTORIUS:
Čiop Čiop
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šviežūs uogų ledai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 ml grietinėlės (30-35% riebumo)
250 g uogų, švežių arba šaldytų (pvz. aviečių, gervuogių, mėlynių)
5 v. š. cukraus pudros
2 mėtos lapelių, šviežių
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:

Elektriniu smulkintuvu ar virtuviniu kombainu sutrinti šaldytas uogas, cukraus pudrą ir grietinėlę iki vientisos masės. Patiekti iš karto (kamuoliukais) su šviežiais mėtų lapeliais.

Skanaus!

AUTORIUS: Čiop Čiop
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital