Voveraičių sriuba su ryžiais ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Voveraičių sriuba
Voveraičių sriuba
Voveraičių sriuba
Voveraičių sriuba
Autorius apie receptą: Skani, paprasta ir greitai paruošiama sriuba. Recepto šaltinis - mano močiutė, tik aitriąją papriką pridėjau nuo savęs. Skani, paprasta ir greitai paruošiama sriuba. Recepto šaltinis - mano močiutė, tik aitriąją papriką pridėjau nuo savęs. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai sultinio
200 gramų voveraičių
2 vienetai morkų
150 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos (smulkintos)
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į verdantį sultinį suberkite ryžius ir išvirkite.
2.
Morkas sutarkuokite, svogūną susmulkinkite. Voveraites nuvalykite.
3.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite tarkuotas morkas ir smulkintą svogūną. Kai daržovės suminkštės, sudėkite nuvalytas voveraites. Pakepinkite apie 7 min. Įspauskite česnakus, suberkite smulkintą aitriąją papriką ir dar pakepinkite, kol pasklis malonus česnako kvapas.
4.
Sudėkite keptuvės turinį į puodą su sultiniu ir ryžiais. Pavirkite dar kelias minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital