Šviežių kopūstų sriuba su daržovėmis

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šviežių kopūstų sriuba su daržovėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas, kai norisi šilumos ir jaukumo, o ir labai tinka vegetarams! Labai greitai paruošiama, maistinga, soti, aromatinga ir spalvinga sriuba, kuri nepaliks abejingų, o ir Puikus patiekalas, kai norisi šilumos ir jaukumo, o ir labai tinka vegetarams! Labai greitai paruošiama, maistinga, soti, aromatinga ir spalvinga sriuba, kuri nepaliks abejingų, o ir pakartojimo norėsis vien dėl skonio! (...daugiau) Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro vandens
300 gramų kopūstų
300 gramų bulvių
200 gramų morkų
100 gramų svogūnų
60 gramų pomidorų pastos
1 vienetas paprikos
1 šlakelis aliejaus
1 pundelis petražolių
1 šaukštas citrinų sulčių
1 lapelis lauro lapų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, užvirti.
2.
Kol verda vanduo, bulves supjaustyti ir morkas supjaustyti mažais gabalėliais. Sudėti į verdantį vandenį, dėti lauro lapelį, virti apie 8 minutes iki kol daržovės paminkštės.
3.
Svogūnus smulkiai supjaustyti, kopūstą supjaustyti juostelėmis. Papriką supjaustyti kubeliais.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, berti svogūnus, papriką ir kepti apie 5 minutes iki kol suminkštės. Tuomet sudėti kopūstą, pilti citrinų sultis, dėti pomidorų pastą, pilti 1 samtelį sultinio iš puodo su bulvėmis ir morkomis, išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti ant silpnos kaitros apie 8 minutes, kol kopūstas kiek suminkštės.
5.
Į puodą su bulvėmis sukrėsti daržoves iš keptuvės, berti druską, pipirus ir virti ant silpnos kaitros dar apie 5 minutes. Tuomet išjungti kaitrą, uždengti dangčiu ir palikti pastovėti kelias minutes.
6.
Prieš patiekiant papuošti petražolėmis.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital