Šviežių kopūstų sriuba su daržovėmis

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šviežių kopūstų sriuba su daržovėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas, kai norisi šilumos ir jaukumo, o ir labai tinka vegetarams! Labai greitai paruošiama, maistinga, soti, aromatinga ir spalvinga sriuba, kuri nepaliks abejingų, o ir Puikus patiekalas, kai norisi šilumos ir jaukumo, o ir labai tinka vegetarams! Labai greitai paruošiama, maistinga, soti, aromatinga ir spalvinga sriuba, kuri nepaliks abejingų, o ir pakartojimo norėsis vien dėl skonio! (...daugiau) Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1.5 litro   vandens
300 gramų   kopūstų  (apytikriai)
300 gramų   bulvių
200 gramų   morkų
100 gramų   svogūnų
60 gramų   pomidorų pastos  (arba padažo)
1 vienetas   paprikos
1 šlakelis   aliejaus
1 pundelis   petražolių  (smulkintų)
1 šaukštas   citrinų sulčių
1 lapelis   lauro lapų
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal skonį   druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus smulkiai supjaustyti, kopūstą supjaustyti juostelėmis. Papriką supjaustyti kubeliais. Bulves nuskusti ir supjaustyti, morkas taip pat nuskusti ir supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais.
2.
Į puodą pilti vandenį, užvirti. Sudėti bulves ir morkas, virti apie 10 minučių iki kol kiek paminkštės.
3.
Tuo tarpu į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, berti svogūnus, papriką ir kepti apie 5 minutes iki kol suminkštės. Tuomet sudėti kopūstą, pilti citrinų sultis, dėti pomidorų pastą, pilti 1 samtelį sultinio iš puodo su bulvėmis ir morkomis, išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti ant silpnos kaitros apie 5 minutes, kol kopūstas kiek suminkštės.
4.
Į puodą su bulvėmis sukrėsti daržoves iš keptuvės, berti druską, pipirus ir virti ant silpnos kaitros dar apie 5 minutes iki kol visos daržovės bus suminkštėjusios. Suberti petražoles ir permaišius tiekti.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital