Šviežių kopūstų sriuba

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 96)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 96)
Šviežių kopūstų sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani ir soti. Sušildanti, aromatinga, be jokių įmantrybių. Pagardiname šaukštu grietinės ir mėgaujamės. Labai skani ir soti. Sušildanti, aromatinga, be jokių įmantrybių. Pagardiname šaukštu grietinės ir mėgaujamės. Vida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro vištienos sultinio (apytikriai, arba daržovių ar kito mėgiamo)
1 galva kopūstų (mažos arba 0.5 didesnės)
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto poro
1 lapelis lauro lapų
1 šlakelis aliejaus
5 vienetai juodųjų pipirų (rutuliukais)
5 vienetai kvapiųjų pipirų (rutuliukais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kopūstą supjaustyti stambesniais gabalėliais, bulves nulupti, supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, morką sutarkuoti burokine tarka.
2.
Paruoštas daržoves sudėti į puodą, užpilti sultiniu iki daržovių viršaus ar pagal norimą sriubos tirštumą, dėti lauro lapą, suberti pipirus, užvirti.
3.
Užvirus sriubai, kaitrą sumažinti iki mažiausios ir virti 10 minučių.
4.
Sriubai baigiant virti, dėti smulkintą juostelėmis porą, pilti aliejų, išmaišyti, uždengti dangčiu ir leisti 10-15 minučių pastovėti.
AUTORIUS: Vida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Saulė
2010-08-23 16:28
mano mama verda tokia siuba, galetu dazniau.... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital