Pomidorinė šviežių kopūstų sriuba

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Pomidorinė šviežių kopūstų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 ml sultinio
400 g kopūstų
3 pomidorai
1 obuolys
1 v. š.sviesto
1 v. š. grietinės
1 v. š. kvietinių miltų
Cukrus, truputį
Druska, truputį
Juodieji pipirai, malti, truputį
Petražolės, truputį
Citrinos rūgštis, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti kopūstai verdami sultinyje. Nuplikyti, nulupti ir sutrinti pomidorai sumaišomi su nuluptais susmulkintais obuoliais ir sudedami į sultinį. Sviestas ištirpinamas, sumaišomas su miltais ir supilamas į sriubą. Gardinama sukapotomis petražolėmis, prieskoniais, grietine.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital