Šviežių grybų "guliašas"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Šviežių grybų "guliašas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų grybų
1 vienetas morkų
50 gramų sviesto
1 pundelis svogūnų laiškų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 skiltelė česnako
šiek tiek prieskonių
Padažui:
250 mililitrų sultinio (galima iš kubelio)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus išvirti pasūdytame vandenyje (virti 15-20 minučių nuo užvirimo). Nusunkti.
2.
Į įkaitintą keptuvę supilti aliejų, sudėti sviestą. Kai sviestas ištirps sudėti grybus ir keletą minučių apkepti. Sudėti morkas, sutarkuotas burokine tarka, dar pakepti 2 - 3 minutes. Sudėti smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, vėl pakepti 2 - 3 minutes, galiausiai sudėti smulkintą česnaką, prieskonius, supilti citrinos sultis ir viską dar patroškinti 2 minutes.
3.
Padažui į keptuvę įpilti aliejų, sudėti sviestą, kai sviestas ištirps po truputį berti miltus ir pastoviai maišyti.
4.
Kai masė pasidarys tiršta, pilti karštą sultinį ir nuolat maišyti iki vientisos masės. Užpilti paruoštą padažą ant grybų ir viską gerai išmaišyti. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital