Šviežios bulvytės su spirgučių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šviežios bulvytės su spirgučių padažu
Šviežios bulvytės su spirgučių padažu
Šviežios bulvytės su spirgučių padažu
Autorius apie receptą: Koks gėris yra šviežios bulvytės su padažu, tikriausiai žino daugelis. Tik gaila, kad prie padažo šiais metais nerastume miške grybų nei su žiburiu. Tad padažą ruošiau be Koks gėris yra šviežios bulvytės su padažu, tikriausiai žino daugelis. Tik gaila, kad prie padažo šiais metais nerastume miške grybų nei su žiburiu. Tad padažą ruošiau be jų. O bulvytės, tiesa, jau iš savo daržo. Nepamenu, kad taip anksti jau būtume valgę savo šviežias bulves. Šįmet viskas suauga daug anksčiau. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas bulvių (šviežių)
200 mililitrų grietinėlės
3 riekelės šoninė (plonų)
30 gramų sviesto
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuplauname, sudedame į puodą, pagardiname druska, svogūnų laiškais ir krapais. Išverdame.
2.
Ruošiame padažą. Supjaustome šoninę gabalėliais mažais. Sudedame į keptuvę, kaitiname, kol taps gražios auksinės spalvos. Supilame grietinėlę ir kaitinane, kol pradės tirštėti. Suberiame smulkintus svoūnų laiškus ir krapus, beriame druskos.
3.
Padažą pilame ant bulvių ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital