Sviestinis varškės keksas su obuoliais

AUTORIUS:
Ilona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Sviestinis obuolių keksas su varške
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštas ir labai skanus varškės keksas su obuoliais - tobulas rudens skanėstas! Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, iškepusį Minkštas ir labai skanus varškės keksas su obuoliais - tobulas rudens skanėstas! Skanus ir šiltas, ir atvėsęs, iškepusį Ilona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų varškės (drėgnesnės)
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai obuolių (mažų ar 1 didelio)
150 gramų sviesto
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Minkštą, kambario temperatūros sviestą ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, druska. Sudėti varškę, įmušti kiaušinius ir kruopščiai permaišyti.
2.
Į tešlą įsijoti miltus ir kepimo miltelius. Dar kartą permaišyti.
3.
Obuolius perpjauti perpus, išpjauti sėklalizdžius, obuolius supjaustyti nedideliais kubeliais. Įmaišyti į tešlą.
4.
Tešlą supilti į kepimo formą. Keksą kepiau 24 cm silikoninėje formoje su "skyle" viduryje, jei naudosite kitokią, formą sutepkite sviestu.
5.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 - 50 minučių. Ar iškepė, tikrinti mediniu smeigtuku, jei įsmeigus ir ištraukus jis sausas - keksas iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar 5 - 10 minučių ir vėl tikrinti.
6.
Išimti iš formos, šiek tiek pravėsusį pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Ilona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Lenutė
2020-05-27 08:13
Vienas iš mano mėgstamiausių. ATSAKYTI
Kristina
2020-03-22 21:57
Neiškilo... Miltų dėjau mažiau, buvo extra miltai, todėl tešla ir taip labai klampi buvo... ATSAKYTI
Pinavia
2019-02-03 16:42
Nuostabus! ATSAKYTI
Ūla
2018-11-23 10:29
Savatgalį kepiau šį sviestinį keksą, labai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital