Sviestinis obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sviestinis obuolių pyragas
Sviestinis obuolių pyragas
Sviestinis obuolių pyragas
Sviestinis obuolių pyragas
Sviestinis obuolių pyragas
Sviestinis obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Šiandien pyrago receptas, anksčiau panašu jau gaminau, bet šito ingredientų proporcijos truputį kitokios, plius dar įdėjau pieninio šokolado. Valgėme pyragą dar šiltą su Šiandien pyrago receptas, anksčiau panašu jau gaminau, bet šito ingredientų proporcijos truputį kitokios, plius dar įdėjau pieninio šokolado. Valgėme pyragą dar šiltą su ledais. Skonis TOBULAS!!! Receptas, pagal kurį gaminau čia. Naudota 26 cm skersmens kepimo forma. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų obuolių (išvalytų ir supjaustytų skiltelėmis)
4 vienetai kiaušinių
250 gramų sviesto (tirpinto)
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
50 gramų pieniško šokolado
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilinį cukrų ir išplakti iki standžių putų. Tuomet supilti sviestą ir dar paplakti.
2.
Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir suberti į kiaušinių masę, išmaišyti.
3.
Šokoladą susmulkinti mažais gabaliukais.
4.
Į dubenį su paruošta tešla sudėti obuolius, šokoladą ir išmaišyti.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir supilti paruoštą masę.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital