Sviestiniai vafliukai kaip pas mamą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sviestiniai vafliukai kaip pas mamą
Autorius apie receptą: Man nepatinka traškūs vafliai. Tai labai faina, kad pradžioje jie traškūs, o vėliau suminkštėja ir būna lygiai tokie, kokius mama mums kepdavo. Turiu tą senovišką kepyklę. Man nepatinka traškūs vafliai. Tai labai faina, kad pradžioje jie traškūs, o vėliau suminkštėja ir būna lygiai tokie, kokius mama mums kepdavo. Turiu tą senovišką kepyklę. Viena kojelė nulūžus, visa pajuodus ir drebanti, bet užtai kepa tobulai! Ir nors labai retai ją ištraukiu, bet neleidžiu vyrui išmesti, kuris karts nuo karto pasikėsina tai padaryti, mat jam tik vietą užima. Bet geri dalykai nebūtinai turi būti blizgantys kaip deimantai. Kartais po pavargusia išvaizda slypi ilga istorija ir meilė. (...daugiau) Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
160 gramų kvietinių miltų
115 gramų cukraus (arba pagal skonį)
pagal skonį vanilės pastos (arba vanilinio cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, ištirpinti ir palikti atvėsti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, dėti vanilę ir išplakti. Supilti atvėsintą sviestą ir vėl išplakti. Suberti miltus, išmaišyti.
3.
Į vaflių keptuvę pilti samtelį paruoštos tešlos ir kepti. Kai iškepa, išimti iš keptuvės ir iš karto, kol dar karšti, susukti. Pradžioje vafliukai būna traškūs, o vėliau suminkštėja.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital