Sviestiniai sausainiai su šokoladu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sviestiniai sausainiai su šokoladu
Sviestiniai sausainiai su šokoladu
Sviestiniai sausainiai su šokoladu
Autorius apie receptą: Paprasti, kvapnūs ir labai skanūs sausainiai. Pagaminti juos užtrunka nedaug laiko, nes tešlos nereikia šaldyti, kočioti ir spausti iš jos sausainių. Rekomenduoju išsikepti Paprasti, kvapnūs ir labai skanūs sausainiai. Pagaminti juos užtrunka nedaug laiko, nes tešlos nereikia šaldyti, kočioti ir spausti iš jos sausainių. Rekomenduoju išsikepti ir jums. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
260 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai kiaušinių (M dydžio, kambario temperatūros, jei kiaušiniai didesni, naudoti 1.5)
65 gramai rudojo cukraus
60 gramų cukraus
1 vienetas apelsino žievelės (nutarkuotos nuo didelio apelsino)
8 gramai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį vanilės
Pertepimui:
3 šaukštai spanguolių uogienės
Papuošimui:
55 gramai juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenėlyje išplakti kiaušinius su cukrumi, vanile ir druska, kol cukrus visiškai ištirps.
2.
Kambario temperatūros sviestą arba šiek tiek pašildytą, kad būtų minkštas, dėti į cukraus mišinį. Gerai išmaišyti.
3.
Nutarkuoti nuo apelsino žievelę ir taip pat suberti į dubenėlį su cukrumi ir sviestu. Viską trumpai paplakti.
4.
Į suplaktą masę persijoti miltus su kepimo milteliais ir gražiai įmaišyti. Tešla turi būti labai tiršta.
5.
Pusę tešlos sudėti į konditerinį maišelį, kurio antgalis 1,5 cm.
6.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir su konditeriniu maišeliu išspausti 7 - 8 cm ilgio sausainius. Būtina palikti tarpus tarp jų.
7.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriaus funkcija apie 10-12 min, kol gražiai apkeps.
8.
Lygiai taip pat padaryti ir su kita puse tešlos. Taip iškeps 2 dvi skardos sausainių.
9.
Per sietelį pertrinti spanguolių uogienę į puodą ir trumpai pakaitinti.
10.
Dar karštą uogienę tepti ant iškeptų karštų sausainių ir sulipdyti po du. Sudėti sausainius ant grotelių, kad atvėstų.
11.
Pakaitinti šokoladą karšto vandens vonelėje ir apšlakstyti sausainius šokoladu.
Patarimai:
Jeigu orkaitė kepa stipriai, gali būti, kad sausainiai keps trumpiau nei 10 - 12 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital