Sviestiniai medaus sausainiai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sviestiniai medaus sausainiai
Autorius apie receptą: Švelnaus medaus skonio sausainiai. Labai skanūs. Švelnaus medaus skonio sausainiai. Labai skanūs. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai medaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių (be kaupo)
1 žiupsnelis druskos (mažo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, berti cukrų, druską ir išmaišyti. Tuomet sudėti medų, jei medus tirštas, galima jį pašildyti garų vonelėje. Gerai išmaišyti.
2.
Į dubenį su paruošta mase įmušti kiaušinius, vėl išmaišyti iki vientisos masės, tuomet įsijoti miltus su kepimo milteliais ir minkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta.
3.
Paruoštą tešlą iškočioti, supjaustyti nedideliais kubeliais.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 - 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital