Sviestinės tešlos tortas su varškės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Sviestinės tešlos tortas su varškės kremu ir uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
3 stiklinės miltų
200 gramų sviesto
130 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas acto
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
1 litras kreminės varškės
1 stiklinė šilauogių
150 gramų cukraus
150 gramų sviesto
5 vienetai kiaušinių trynių
šiek tiek vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Minkštą sviestą sumaišyti su kiaušiniu, įdėti druskos, supilti actą, vandenį ir dar kartą permaišyti. Suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Dėti tešlą į šaldytuvą valandai.
2.
Tešlą padalinti į 10 dalių, iškočioti lakštus, subadyti šakute ir kepti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Iškepus apipjauti, kokios norite formos.
3.
Kremui į puodą dėti varškę su cukrumi, išmaišyti, sudėti kiaušinio trynius, vanilę ir dar kartą permaišyti. Sudėti minkštą sviestą ir dėti ant silpnos ugnies. Nuolat maišant šildyti, kol užvirs, pavirti 2 - 5 minutes, kol pradės tiršėti. Nuimti puodą nuo ugnies ir palaukti, kol atvės.
4.
Imti vieną lakštą, pertepti kremu, pabarstyti uogomis, dėti antrą lakštą ant viršaus, vėl pertepti kremu ir t.t. Aptepti torto viršų ir šonus ir apibarstyti trupiniais, kurie liko apipjausčius lakštus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital