Šventiškos sluoksniuotos salotos su morkomis, kiaušiniais ir obuoliais

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šventiškos sluoksniuotos salotos su morkomis, kiaušiniais ir obuoliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamos ir labai skanios. Jas ruošiu į lėkštę pasistačiusi nusegamos torto formos žiedą (20 cm), bet puikiai galima ruošti į dubenėlį, pvz., skaidraus stiklo, Greitai paruošiamos ir labai skanios. Jas ruošiu į lėkštę pasistačiusi nusegamos torto formos žiedą (20 cm), bet puikiai galima ruošti į dubenėlį, pvz., skaidraus stiklo, kad matytųsi visi dailūs sluoksniai. Receptą radau rusiškame tinklaraštyje ir pamėgau šventėms, nes jam nereikia vargti su daržovių virimu, o skonis patiko visiems ragavusiems. (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio, nevirtų)
2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
200 gramų fermentinio sūrio
pagal poreikį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
0.5 vieneto citrinų (jei puošite morkomis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti korėjietiškų morkų pjaustykle, jei neturite - burokine tarka, pagardinti druska ir pipirais.
2.
Išpjauti obuolių sėklalizdžius (odelės nelupti) ir sutarkuoti burokine tarka.
3.
Kiaušinius ir sūrį taip pat sutarkuoti burokine tarka (atskirai).
4.
Pasiruoškite dubenį sluoksniavimui ar ant lėkštės statykite nusegamą torto formos žiedą (prieš tai geriausia jį apsukti maistine plėvele).
5.
Apatiniame sluoksnyje paskirstykite morkas (1/4 galima pasilikti papuošimui, bet nebūtina). Ant viršaus paskleiskite kiaušinius, sutepkite trupučiu majonezo, tuomet paskleiskite obuolius, tepkite dar truputį sūrio. Galiausiai - sūrį.
6.
Jei pasilikote, papuoškite morkomis. Jei viršutiniam sluoksniui naudojate morkas, jas truputį apšlakstykite citrinų sultimis. Dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą. Prieš patiekiant atsargiai nuimkite formos žiedą.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital