Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
750 gramų | faršo (naudojau jautieną ir kalakutieną) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
0.5 vieneto | svogūnų (tarkuoto) | |
2 skiltelės | česnako | |
šiek tiek | prieskonių maltai mėsai | |
šiek tiek | petražolių | |
šiek tiek | krapų | |
šiek tiek | džiovinto raudonėlio | |
šiek tiek | džiovintų bazilikų | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | saldžiosios paprikos miltelių | |
Viršui: | ||
180 gramų | rudųjų pievagrybių | |
1 vienetas | morkų | |
0.5 vieneto | svogūnų | |
3 šaukštai | tepamo sūrelio su žalumynais | |
3 skiltelės | česnako | |
šiek tiek | sūrio (tarkuoto) | |
šiek tiek | krapų (smulkintų) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | aliejaus |