Šventiškas lydekos vyniotinis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Lydekos žuvies vyniotinis
Autorius apie receptą: Nesudėtinga, nebrangu ir be galo skanu. Šį vyniotinį visada gaminų per Kalėdas ir Velykas. Nesudėtinga, nebrangu ir be galo skanu. Šį vyniotinį visada gaminų per Kalėdas ir Velykas. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų lydekos
3 vienetai morkų (virtų)
3 vienetai kiaušinių (virtų)
3 vienetai svogūnų
100 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lydeką išvirti, nukaulinti.
2.
Ant sviesto, ant mažos ugnies, pakepti smulkiai supjaustytus svogūnus, kol gražiai pagels.
3.
Per mėsmalę smulkiai sumalti virtus kiaušinius, virtas morkas ir žuvį. Sudėti svogūnus ir pagardinti prieskoniais.
4.
Masę suformuoti lėkštėje ir palikti šaltai kelioms valandoms. Skanauti su majonezu arba kitu padažu. Galima puošti citrinomis!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Milda
2017-03-17 19:00
Manau reiketu zuvi virti mazame kiekyje vandens, is kurio paskui padaryti zele uzpila. ATSAKYTI
Siga
2017-03-10 18:47
Gaminau, visiems labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital