Šventiškas kiaulienos kepsnys orkaitėje "Kankorėžis"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Kiaulienos kepsnys kankorėžis šiška
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Kiaulienos kepsnys kankorėžis šiška
Kiaulienos kepsnys kankorėžis šiška
Autorius apie receptą: Šį kepsnį kepu iš kiaulienos kumpio arba mentės, taip pat tinka sprandinė ir net karka. Visiškai nesvarbu kokio dydžio gabalas, viską skaičiuoju proporcija vienam kilogramui Šį kepsnį kepu iš kiaulienos kumpio arba mentės, taip pat tinka sprandinė ir net karka. Visiškai nesvarbu kokio dydžio gabalas, viską skaičiuoju proporcija vienam kilogramui mėsos. Lėtai kepta mėsa nėra nė karto pavedusi, ji visiškai minkštutė. Prie šio kepsnio tinka kuo įvairiausi pagardai – šermukšnių, spanguolių, garstyčių, krienų. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas kiaulienos kumpio (arba mentės ar sprandinės)
1 šaukštelis druskos
pagal poreikį česnako
šiek tiek provanso žolelių
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Visiškai nesvarbu kokio dydžio gabalas, viską skaičiuoju proporcija vienam kilogramui mėsos.
2.
Mėsą perplaunu po tekančiu vandeniu, nusausinu popieriniu rankšluosčiu, dedu tiesiai į kepimo popieriumi išklotą skardą ir viršų aštriu peiliu supjaustau tinkleliu, kaip parodyta video. Pabarstau druska, stengdamasi pataikyti ir į įpjovas ir truputį pamasažuoju.
3.
Česnakų skilteles supjaustau riekelėmis ir jomis užpildau įpjovas kaip parodyta video. Pabarstau prieskoniais. Viskas :)
4.
Kepsnį kepu iki 90C įkaitintos orkaitės viduryje 3 valandas. Tada pakeliu temperatūrą iki 180C ir kepu dar pusvalandį, kad viršus kiek apskrustų. O tada pakeliu temperatūrą iki 220C ir pakepu dar 10 min.
.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aukse
2023-10-12 16:03
Kepu ir aš tokia, tik tai darau rankovėje, būna plėšoma mėsytė ir labai sultinga ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital