Šventiškas bulvių plokštainis su šonine ir džiovintais grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šventiškas bulvių plokštainis kugelis
Šventiškas bulvių plokštainis kugelis
Šventiškas bulvių plokštainis kugelis
Šventiškas bulvių plokštainis kugelis
Autorius apie receptą: Mes, lietuviai, labai mėgstame bulves. Aš ir mano šeima taip pat neatsisakome bulvių patiekalų ir lietuviška virtuve pasimėgaujame bent jau kartą į savaitę. Šis kugelis Mes, lietuviai, labai mėgstame bulves. Aš ir mano šeima taip pat neatsisakome bulvių patiekalų ir lietuviška virtuve pasimėgaujame bent jau kartą į savaitę. Šis kugelis paprastas, bet kartu ir šiek tiek kitoks. Galite kepti viename inde visai šeimai, bet galite ir kiekvienam atskirai. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių (smulkiai sutarkuotų)
300 gramų faršo (naudojau triušieną)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
0.5 stiklinės džiovintų grybų
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šoninę susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje su smulkintais svogūnais. Supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
2.
Į faršą įmuškite kiaušinius, suberkite džiūvėsėlius, pagardinkite druska ir pipiras, ir sudėkite išmirkytus grybus. Gerai išmaišykite.
3.
Iš mėsos ir grybų darykite nedidelius kamuoliukus ir dėkite į kepimo indą, o ant jų užpilkite bulvių tarkius.
4.
Kepkite 200 C laipsnių temperatūroje apie 1 valandą arba, kol iškeps. Valgyti su pasirinktu padažu ar grietine.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Linas
2021-09-19 19:49
Sugaišau tik laiką ruošdamas. Nemaniau kad taip galima sugadinti bet ką ruošiant iš bulvių. Atrodė viskas skanu kas iš bulvių.. Bet ačiū bent už tai jog supratau kad kiekvieną produktą galima sugadinti ATSAKYTI
Greta
2021-09-20 10:15
O kas būtent nepavyko? :) Kepiau šį apkepą ne kartą ir viskas kuo puikiausiai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital