Šventiška ryžių mišrainė su kumpiu ir marinuotais grybais

AUTORIUS:
Marina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Ryžių mišrainė su grybais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti, šventiška ir labai skani mišrainė. Ją galima sluoksniuoti į nusegamą torto žiedą, stiklinį indą, atskiras stiklinaites ar tiesiog išmaišyti! Soti, šventiška ir labai skani mišrainė. Ją galima sluoksniuoti į nusegamą torto žiedą, stiklinį indą, atskiras stiklinaites ar tiesiog išmaišyti! Marina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio (ar vištienos)
250 gramų marinuotų pievagrybių (nukoštų)
200 gramų ryžių (virtų)
200 gramų konservuotų kukurūzų (nukoštų)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 sauja alyvuogių (nebūtina)
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Kiaušinių trynius sutrinti tarp pirštų, kad būtų trupinukai. Baltymus atskirai sutarkuoti. Grybus supjaustyti juostelėmis. Alyvuoges supjaustyti riekelėmis.
2.
Ant lėkštės, kurioje tieksite mišrainę, statykite nusegamą torto žiedą. Apačioje paskleiskite kumpį, ant viršaus sudėkite ryžius, sumaišytus su šiek tiek majonezo, tuomet dėkite kukurūzus, plonai aptepkite majonezu, dėkite grybų, vėl plonai aptepkite majonezu, berkite kiaušinių baltymus, tuomet trynius. Papuoškite alyvuogių riekelėmis.
3.
Gardžiausia, jei prieš patiekiant mišrainė bent porą valandų pastovi šaldytuve.
AUTORIUS: Marina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital