Šventiškas vištienos vyniotinis su sūriu ir džiovintomis slyvomis

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vištienos vyniotinis su sūriu ir slyvomis
@Shutterstock
Vištienos vyniotinis su sūriu ir slyvomis
Vištienos vyniotinis su sūriu ir slyvomis
Vištienos vyniotinis su sūriu ir slyvomis
Vištienos vyniotinis su sūriu ir slyvomis
Autorius apie receptą: Labai skanus vyniotinis, kuriam reikia vos kelių ingredientų. Labai tinka gardžiuotis tiek dar šiltu, tiek atvėsusiu. Jei norisi aštresnio skonio, galima pabarstyti aitriosios Labai skanus vyniotinis, kuriam reikia vos kelių ingredientų. Labai tinka gardžiuotis tiek dar šiltu, tiek atvėsusiu. Jei norisi aštresnio skonio, galima pabarstyti aitriosios paprikos milteliais ar kitais mėgstamais prieskoniais. (...daugiau) Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai vištienos filė
1 sauja džiovintų slyvų
60 gramų lydyto sūrio
50 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos filė perpjauti aštriu peiliu išilgai, bet ne iki galo, taip perpjauti ir kitus du filė gabalus.
2.
Ant folijos lapo iškleisti filė, kad būtų plokšti gabaliukai, visus sudėti vieną šalia kito ir šiek tiek pamušti mėsos muštuku. Pabarstyti pipirais, druska ir česnako milteliais.
3.
Ant paruoštos vištienos dėti lydyto sūrio, paskirstyti per visą plotį, pabarstyti sūrio ir sudėti slyvas. Jei slyvos labai didelės, galima jas pasmulkinti.
4.
Mėsą standžiai suvynioti į vyniotinį, bet atsargiai, kad neįsisuktų kartu su folija. Tuomet paruoštą vyniotinį sandariai susukti į foliją.
5.
Paruoštą vyniotinį dėti ant kepimo formos ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
6.
Iškepusį vyniotinį palikti folijoje iki kol kiek atvės, tuomet išimti iš folijos ir supjaustyti griežinėliais.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital