Šventinis vištienos ir kepenėlių vyniotinis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šventinis vištienos ir kepenėlių vyniotinis
Šventinis vištienos ir kepenėlių vyniotinis
Šventinis vištienos ir kepenėlių vyniotinis
Šventinis vištienos ir kepenėlių vyniotinis
Autorius apie receptą: Mėgstu namuose gamintus vyniotinius, kuriuos nesyk gaminau ir receptais dalinausi su jumis. Šiandien noriu su jumis pasidalinti vištienos kepenėlių vyniotinio receptu. Mėgstu namuose gamintus vyniotinius, kuriuos nesyk gaminau ir receptais dalinausi su jumis. Šiandien noriu su jumis pasidalinti vištienos kepenėlių vyniotinio receptu. Vyniotiniui pagaminti naudojau savo partnerių Rokiškio Mėsinė produkciją, kuri visada kokybiška, šviežia ir gardi. Taigi ir vyniotinis gavosi labai labai gardus. Pagaminti laiko tikrai daug nesugaišau, receptas labai paprastas ir lengvas, o rezultatas puikus. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 kilogramo maltos vištienos
0.5 kilogramo vištų kepenėlių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 vienetai džiūvėsėlių
pagal skonį prieskonių (naudojau naminius)
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį džiovintų špinatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos kepenėles supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Į dubenį sudėti maltą mėsą, kepenėles, įmušti kiaušinį.
3.
Morką sutarkuoti smulkia burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, sudėti į dubenį su mėsa. Įberti džiūvėsėlių, pagardinti, prieskoniais, prieskoninėmis žolelėmis ir gerai išmaišyti.
4.
Ant dviejų kepimui skirtų maišelių padalinti paruoštą masę ir susukti. Jei norite, galite gaminti vieną didesnį.
5.
Vyniotinius surišti, kad kepant laikytų savo formą. Vyniotinius sudėti į kepimo formą.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.
7.
Kai vyniotiniai iškeps, juos atvėsinti, dėti į šaldytuvą ir uždėti sunkią lentelę ar kitą sunkesnį daiktą ir paslėgti. Palikti šaldytuve visai nakčiai. Vieną vyniotinį pabarstyti džiovintais špinatais. Labai gardu skanauti su duonos riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital